Sałatka ziemniaczana z karczochami i szparagami

Sałatka ziemniaczana z karczochami i szparagami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 348 kalorii, 6G białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,59 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz karczochy serca, sól i pieprz, boczek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Izraelska Sałatka z kuskusem z prażonymi szparagami, karczochami i szpinakiem, Sałatka z kurczaka z pszennymi jagodami z karczochami, szparagami i kremowym kozim serem, oraz Sałatka ziemniaczana Pesto z karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić 4-do 6-quart garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodać szparagi i gotować, aż ledwo miękkie po przekłuciu, 3 do 4 protokół. Szparagi przełożyć łyżką szczelinową do miski z lodowatą wodą, aby ostygły.
Zalać lodowatą wodą i odstawić szparagi.
Dodać ziemniaki do wrzącej wody i gotować do miękkości po przekłuciu, 8 do 10 protokół.
Odcedzić w durszlaku; odstawić.
Na średniej patelni na średnim ogniu, gotować boczek, aż dopiero zaczyna się brązowy, 3 do 4 protokół.
Dodać szalotki i rozmaryn i gotować, aż szalotki są przezroczyste, o 4 protokół.
W blenderze połącz oliwę z oliwek, ocet, jogurt, musztardę oraz sól i pieprz do smaku. Wirować aż do Blend i kremowy.
W dużej misce delikatnie wrzuć szparagi, ziemniaki, mieszankę szalotki, karczochy serca i kapary z dressingiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Dekoruj gałązkami rozmarynu (jeśli używasz).
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.