Sałatka ziemniaczana z estragonem i bekonem na ciepło

Sałatka ziemniaczana z estragonem i bekonem na ciepło
Przepis na Sałatkę ziemniaczaną z ciepłym bekonem i estragonem można przygotować w około 45 minut . Ten przepis przeznaczony jest dla 6 osób i kosztuje 1,07 USD za porcję. Ta przystawka ma 279 kalorii , 8 g białka i 15 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz pod ręką ziemniaki, boczek, musztardę pełnoziarnistą i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Jest to dobra opcja, jeśli przestrzegasz diety bezglutenowej, bezmlecznej i całej 30 . Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest idealny na Czwarty Lipca . Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 53% , to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem, Jajkiem I Estragonem , Sałatka Ziemniaczana Na Ciepłym Boczku i Ciepła Sałatka Ziemniaczana Z Boczkiem .

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść ziemniaki w dużym garnku i napełnij zimną wodą do wysokości 1 cala nad ziemniakami. Dopraw wodę 1 łyżką soli. Doprowadź do wrzenia i gotuj, aż nóż delikatnie wbije się w ziemniaki, około 15 minut. Odlej 1/3 szklanki wody z gotowania, odcedź ziemniaki i włóż je z powrotem do garnka (zdejmij z ognia), aby pozostały ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
W międzyczasie na patelni na średnim ogniu podsmaż boczek, aż będzie chrupiący, od czasu do czasu mieszając. Zarezerwuj boczek i odcedź cały tłuszcz z bekonu oprócz 1/4 szklanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać cebulę i smażyć, aż będzie lekko złocista.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
5
Dodaj ocet i drewnianą łyżką zeskrob wszystkie kawałki z dna patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
6
Dodaj zarezerwowaną wodę do gotowania i redukuj, aż zgęstnieje, około 3 minut. Zdejmij z ognia, dodaj musztardę, dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
7
Dodać ziemniaki, boczek i estragon, wymieszać. W razie potrzeby dopraw przyprawami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn