Sałatka Ziemniaczana Z Czerwonym Curry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Czerwonej sałatki ziemniaczanej Curry. Na 28 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 86 kalorii. Ten przepis służy 11. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 27 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów indyjskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę, wodę, ugotowane na twardo białka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 33%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Tajskie czerwone Curry z warzywami, Sałatka Ziemniaczana Cilantro Curry, oraz Sałatka Ziemniaczana Curry Z Ciecierzycą I Rozmarynem.
Instrukcje
Umieścić ziemniaki w dużym rondlu i przykryć wodą; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub do miękkości.
Odcedzić i zanurzyć ziemniaki w lodowatej wodzie; odcedzić.
Umieść ziemniaki w dużej misce.
Połącz białka, majonez, pietruszkę, zieloną cebulę i sól.
Dodać pastę curry i wodę do mieszanki majonezu; dobrze wymieszać.
Wlać schłodzone ziemniaki; wrzucić delikatnie do herbu. Przykryć i schłodzić 8 godzin.