Sałatka ziemniaczana z boczkiem, oliwkami i rzodkiewką

Sałatka ziemniaczana z boczkiem, oliwkami i rzodkiewkami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 499 kalorii, 15g białka, oraz 38 g tłuszczu każdy. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Jeśli masz ziemniaki, nadziewane oliwki, majonez i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 135 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 71%. Spróbuj Sałatka Rzymska Z Serem Pleśniowym, Boczkiem I Rzodkiewką, Czerwona Sałatka Ziemniaczana Z Szalotki I Rzodkiewki, oraz Sałatka ziemniaczana z rzodkiewką i selerem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umyć i obrać ziemniaki i pokroić na 1/2 do 3/4 cala kawałki. Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 10 protokół.
Pokroić boczek na małe kawałki i gotować na średnim ogniu w dużej, głębokiej patelni, aż równomiernie brązowy. Nie przegotować.
Seler, zieloną cebulę, nadziewane oliwki i rzodkiewki pokroić na małe kawałki i włożyć do dużej miski.
Dodać ziemniaki i boczek i wymieszać.
Dodaj majonez i sok z cytryny do smaku, wymieszaj i umieść w lodówce na kilka godzin, aby schłodzić przed podaniem. Możesz dodać kilka pokrojonych na twardo jajek na wierzchu. Smacznego!!!