Need a bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i wegetariańskie przystawki? Sałatka z pieczonych ziemniaków z koperkiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 243 kalorie, 5G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz rzodkiewki, sok z cytryny, kiełki fasoli i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 43%. Spróbuj Sałatka Ziemniaczana Koperkowa, Sałatka Ziemniaczana Koperkowa, oraz Pikantna Sałatka Ziemniaczana Z Koperkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej do 400 stopni F (200 stopni C). Ziemniaki przebić widelcem i piec w rozgrzanym przez około godzinę lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wyjąć z piekarnika, ostudzić, a następnie schłodzić do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Ziemniaki obrać i pokroić w kostkę, a następnie dodać do dużej miski wraz z kiełkami fasoli, orzechami włoskimi, selerem, rzodkiewkami, koprem i pietruszką.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Krople Sosu Sojowego
świeżo Zebrane Gałązki Kopru
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)