Sałatka Ze Świeżego Tuńczyka Z Tropikalnymi Owocami
Sałatka ze świeżego tuńczyka z tropikalnymi owocami to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 29g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 293 kalorie. Ten przepis służy 4. Na $5.89 za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka stek z tuńczyka, mango, kiwi i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Tropikalne owoce z pistacjami i kokosem, Owoce tropikalne w syropie z trawy cytrynowej, oraz Tarta sernikowa z tropikalnymi owocami dla podobnych receptur.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest La Jota Howell Mountain Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.