Sałatka Ze Zlewem Kuchennym
Sałatka Zlewozmywakowa może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 261 kalorii. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 2,21 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz czosnek umieścić przez prasę czosnkową, orzeszki piniowe, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wszystko Oprócz Sałatki Zlewozmywakowej, Summery Kitchen Sink Salad With Creamy BBQ Dressing, oraz Zlewozmywak posiekana Sałatka z kremowym sosem balsamicznym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W blenderze połącz wszystkie składniki z wyjątkiem oliwy z oliwek. Puls kilka razy, aż dobrze połączone. Po połączeniu włącz maszynę i powoli dodaj oliwę z oliwek. Schłodzić, aż będzie gotowy do użycia.
Na średniej patelni smażyć na średnim ogniu, gotować pancetta aż chrupiące.
Usuń na papierowy ręcznik wyłożony talerz, aby osuszyć i ostudzić. Wyczyść patelnię ręcznikiem papierowym i w tej samej patelni na średnim ogniu, lekko grzać orzeszki piniowe.
Wyjąć na talerz i odstawić do ostygnięcia. Umyć i wysuszyć warzywa, umieścić w lodówce, aby schłodzić 10 do 15 minut. Również schłodzić poszczególne talerze sałatkowe lub talerz, jeśli serwuje sałatkę w stylu rodzinnym.
Gdy gotowy do podania, w dużej misce wymieszać sałatki, ogórek i pomidor z wystarczająco dużo sosu lekko płaszcz sałatki.
Sałatkę umieścić na schłodzonych pojedynczych talerzach lub talerzu. Top sałatki z pancettą, orzeszkami piniowymi, oliwkami, gorgonzolą i świeżo popękanym czarnym pieprzem.