Sałatka ze szpinaku z pestek dyni może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 129 kalorii, 2G białka, oraz 10g tłuszczu. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 56 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pestki dyni, pieprz cayenne, mielony cynamon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowy dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem, Awokado I Pestkami Dyni, Sałatka ze szpinaku, awokado i pestek dyni, oraz Makaron Pesto Ze Szpinaku I Tostów Z Pesto Z Dyni podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni tostuj nasiona na średnim ogniu przez 2 minuty, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona
Tosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać cukier i przyprawy. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż cukier się rozpuści, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Cukier
3
Rozprowadzić mieszaninę na woskowanym papierze do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
4
W małej misce ubijamy składniki sosu, aż będą gładkie. W dużej salaterce połącz szpinak, żurawinę, ser i pestki dyni.