Sałatka ze szpinaku miodowo-musztardowego z kurczakiem
Sałatka miodowo-musztardowa szpinakowa z kurczakiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.07 za porcję. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 27g białka, oraz 20 g tłuszczu. 4 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szary poupon pikantny musztarda MIODOWA, piersi z kurczaka, liście szpinaku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet jabłkowy można śledzić to danie główne z ciasto śliwkowe bez jaj, jak zrobić ciasto śliwkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Grillowana Sałatka z kurczakiem i szpinakiem z musztardą miodową, Sałatka szpinakowa z kurczakiem i sosem miodowo-musztardowym, oraz Grillowany kurczak miodowo-musztardowy z cebulą i sałatką szpinakową.
Instrukcje
Rozgrzej grill na średnim ogniu.
Pędzel z kurczaka z 2 łyżkami. musztardy. Grill lub broil 6 do 8 min. z każdej strony lub do momentu ugotowania (170F).
Meanwhiile, odsączyć pomarańcze, rezerwując 2 łyżki. cieczy.
Zarezerwowany płyn umieścić w średniej misce.
Dodaj pozostałe 2 łyżki. musztarda, olej, ocet i imbir; ubić trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Duży talerz przykryć szpinakiem.
Kurczaka pokroić po przekątnej na cienkie plasterki; ułożyć na szpinaku. Wierzch z pomarańczy; skropić dressingiem.