Sałatka Ze Szpinakiem Z Parmezanem I Boczkiem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki ze szpinakiem z parmezanem i bekonem. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 89 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Jeśli masz parmezan, toskański SOS domowy, rozdarty szpinak i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Makaron z boczkiem i szpinakiem z parmezanem, Zapiekanka z boczku, parmezanu i szpinaku, oraz Mini quiche ze szpinakiem, bekonem i parmezanem: idealne na Brunch dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w małym rondlu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z rondla, zastrzegając 1 łyżkę. kapanie na patelni.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach. Dressing wymieszać z zastrzeżonymi kroplami.
Wrzucić szpinak z boczkiem i pomidorami w dużej misce.
Dodać mieszankę opatrunkową i ser; lekko wymieszać.