Sałatka Ze Szpinakiem Z Bekonem Na Ciepło
Sałatka ze szpinakiem na ciepły bekon wymaga z grubsza 15 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 250 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Za $1.22 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 71 osób uznało ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz pod ręką Młody szpinak, sól i pieprz, jajko i kilka innych składników, możesz to zrobić. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 76%, to danie jest solidne. Podobne przepisy obejmują Sałatka Ze Szpinakiem I Boczkiem Na Ciepło, Sałatka szpinakowa z ciepłym dressingiem z boczku, oraz Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Dressingiem Z Boczku.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj boczek, aż będzie chrupiący.
Usuń boczek do ręczników papierowych.
Odcedź, zachowując 1 łyżkę stołową. Wymieszaj mąkę z kroplami, aż będzie gładka.
W dużej misce ubij jajko; dodaj wodę, ocet, cukier, sól i pieprz. Powoli wlej na patelnię. Doprowadzić do wrzenia; gotować przez 2 minuty, ciągle mieszając.
Umieść szpinak w dużej misce.
Zdejmij dressing z ognia; dodaj zarezerwowany boczek. Natychmiast nałóż żądaną ilość na szpinak; dodaj grzanki; wrzuć do płaszcza.
Resztki dressingu przechowuj w lodówce do 2 dni. Przed podaniem podgrzej na małym ogniu, aż do podgrzania.
Polecane wino: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jednym z win, które możesz spróbować, Jest Nature ' s Revenge Pet nat rosé. Ma 4,8 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 19 dolarów.
Nature ' s Revenge Pet Nat Rose
Nuty malin i dzikich jagód z nutą grejpfruta. Po kilku minutach wino wyświetli aromaty Klementynki i białej brzoskwini. Wino naprawdę żyje. Wino jest jedwabiste i wytrawne (nie ma cukru resztkowego), ale owocowość w podniebieniu sprawia, że myślisz inaczej-kwasowość jest umiarkowana, a finał przechodzi na nuty dżemu figowego z odrobiną soli (jak morska bryza).