Sałatka ze szpinakiem, pieczarkami i koprem włoskim z ciepłym boczkiem Vinaigrette
Need a bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przystawek? Szpinak, grzyby i sałatka z kopru włoskiego z ciepłym boczkiem Vinaigrette może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.05 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 183 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz koszerną sól, szalotkę, koper włoski i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 46%, to danie jest dobre. Spróbuj Ciepła sałatka szpinakowa z boczkiem-pieczarkami Vinaigrette, Sałatka szpinakowa z ciepłym boczkiem Vinaigrette, oraz Sałatka Szpinakowa Z Ciepłym Boczkiem Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz szpinak, jajka i grzyby w dużej płytkiej misce do serwowania.
Boczek pokroić po przekątnej w paski o średnicy około 1/4 cala. grube i 1,5 cala. długo. Boczek gotować z 1/3 szklanki wody na dużej patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż woda zniknie, 8 do 12 minut.
Dodać olej i gotować, aż boczek będzie lekko złoty, ale nadal elastyczny, 3 do 5 minut więcej.
Przełożyć boczek łyżką szczelinową Na Ręczniki papierowe, aby osuszyć.
Dodać koper włoski na patelnię i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż lekko zmięknie, o 2 protokół.
Przełożyć łyżką szczelinową na więcej ręczników papierowych.
Wymieszać szalotkę i tymianek do tłuszczu na patelni i gotować, aż zmięknie, o 2 protokół.
Wyjąć patelnię z ognia i ubić w occie do deglaze patelni.
Trzepaczka w musztardzie, 1/2 łyżeczki. każda sól i pieprz, i 2 łyżeczki. woda.
Dodać boczek i koper włoski do sałatki, zeskrobać dressing na wierzchu, i wrzucić delikatnie do płaszcza. Doprawić do smaku solą i pieprzem.