Sałatka Ze Szpinakiem Na Ciepło Z Wieprzowiną Milanese
Ciepła sałatka szpinakowa z wieprzowiną Milanese może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 15g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.12 za porcję. Jeśli masz dziecko szpinak, płatki pieprzu, parmezan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kotlety wieprzowe Milanese ze szpinakiem śmietankowym, Sałatka szpinakowa ze smażoną wieprzowiną i ciepłym imbirem Vinaigrette, oraz Sałatka wieprzowa Milanese z rukolą, koprem włoskim i parmezanem.
Instrukcje
Przygotuj wieprzowinę: funt mięsa między 2 kawałkami folii z ciężką patelnią lub młotkiem, aż będzie cienki. Rozbij jajko w płytkiej misce i dodaj odrobinę zimnej wody; ubijaj, aby zmiksować.
Umieść mąkę w oddzielnej płytkiej misce.
Połączyć bułkę tartą i parmezan w trzeciej misce; doprawić solą i pieprzem. Każdy kawałek wieprzowiny zanurzyć w mące, następnie jajku, a następnie mieszaninę bułki tartej, obracając się do płaszcza.
Umieścić w jednej warstwie na blasze do pieczenia; odstawić.
Podgrzać 2 łyżki oleju roślinnego na dużej patelni na średnim ogniu.
Wyjąć z ognia i dodać plastry wieprzowiny w jednej warstwie. Powrót do ognia i gotować, aż złoty kolor, o 3 protokół.
Dodać pozostałe 2 łyżki oleju roślinnego i odwrócić wieprzowinę; gotować 2 do 3 więcej minut, lub aż gotowane przez.
Przełożyć do ręczników papierowych, aby osuszyć; pokroić w paski.
Zrobić sałatkę: wytrzeć patelnię.
Dodać oliwę z oliwek i pomidory i zwiększyć ogień do wysokiej. Doprawić solą, dodać płatki czerwonej papryki i gotować aż do blistra pomidorów, 1 do 2 minut; wymieszać z bazylią i sokiem z cytryny.
Połowę szpinaku umieścić w średniej misce.
Pomidory i wszelkie soki z patelni zalać szpinakiem i wrzucić, aby lekko zwiędły; smak przypraw. Wrzucić z pozostałym szpinakiem. Podzielić między talerze i top z wieprzowiny.