Sałatka ze szpinakiem i truskawkami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis ma 305 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. Na 2,07 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Mieszanka migdałów, sok z limonki, kokos i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Babeczki truskawkowe kiwi Daiquiri z twarogiem Kiwi, polewą z rumu truskawkowego i dekoracją z rumu truskawkowego, Truskawkowe Daiquiri, oraz Truskawkowe Daiquiri.
Instrukcje
1
Połącz sok z limonki, miód, mak i musztardę w małej misce; powoli ubijaj olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Połączyć migdały, sól, i cukier w dużej patelni. Stale mieszaj na średnim ogniu, aż migdały będą jasnobrązowe, około 5 minut.