Sałatka ze szpinakiem i pekanami to przystawka dla 4 osób. Dbasz o sylwetkę? Ten przepis bezglutenowy ma 340 kalorii , 8 g białka i 32 g tłuszczu na porcję. Za 1,42 USD za porcję przepis ten pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 10 minut . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka pekanów, brązowego cukru, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 69% , co jest solidne. Podobne przepisy obejmują: Pieczona dynia piżmowa, orzechy pekan, boczek, sałatka z zielonych liści i młodego szpinaku z winegretem z syropu klonowego , Cytrusowy kuskus z ciecierzycy i orzechów pekan: sałatka na zimną pogodę oraz Sałatka z kurczakiem, żurawiną i orzechami pekan w jogurcie greckim .
Instrukcje
1
W dużej misce sałatkowej wymieszaj szpinak, orzechy pekan, bekon i ser pleśniowy. W małej misce ubij składniki dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
ćwiartki Nadziewanych Oliwek Lindsay® Manzanilla
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Częściowo Rozmrożonych I Pokrojonych W Plasterki
20 Puszek (po 20 Uncji Każda) Kawałków Ananasa, Odsączonych