Arbuz szpinak sałatka może być tylko przystawka szukasz. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 2G białka, oraz 16G tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 8 i kosztuje 88 centów za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka migdałów, cukru, winogron i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Lato. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka szpinakowa z boczkiem i arbuzem, Arbuz Malina szpinak Sałatka z granatem Vinaigrette, oraz Arbuz, rukola i sałatka szpinakowa z ogolonym parmezanem.
Instrukcje
1
W blenderze połączyć ocet, cukier, musztardę, cebulę w proszku i sól. Przykryć i przetworzyć, aż cukier się rozpuści. Kontynuuj przetwarzanie, dodając olej w stałym strumieniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana Biała Cebula (z 1 Dużej Lub 2 Małych Cebul)
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Pasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodać cebulę i mak; proces do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Kokosowe, Prażone, Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
W dużej salaterce, połączyć szpinak, arbuz, winogrona i maliny; posypać migdałami.