Sałatka z makaronem szpinakowym wymaga około 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Na 1,47 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 9g białka, oraz 17g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 338 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jeśli masz sos sałatkowy, ser feta, makaron farfalle i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka Ze Szpinakiem, Sałatka Ze Szpinakiem, oraz Sałatka Makaronowa Z Muszką Szpinakową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z osoloną wrzącą wodą gotuj makaron aż do al dente, spłucz pod zimną wodą i osusz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makarony
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Garnek
2
W dużej misce, połączyć makaron, szpinak, ser, czerwona cebula i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Czerwona
Szpinak
Ser
Oliwki
Makarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Ubij razem sos sałatkowy, czosnek, sok z cytryny, sól czosnkową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sos Sałatkowy
Sok Z Cytryny
Czosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Wlać sałatkę i wrzucić. Przechowywać w lodówce przez 2 godziny i podawać schłodzone.