Sałatka ze szparagów, Pecorino i czerwonej cebuli
Sałatka ze szparagów, Pecorino i czerwonej cebuli to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 5G białka, oraz 17g tłuszczu. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz cebulę, grubo starzone pecorino, ocet winny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Działa dobrze jako przystawka przyjazna dla budżetu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 8 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest dobre. Spróbuj Sałatka Ze Szparagów, Pecorino I Czerwonej Cebuli, Sałatka szparagowa z Pecorino Romano i czerwoną cebulą, oraz Sałatka ze szparagami i Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Szparagi wraz z końcówkami pokroić w bardzo cienkie plasterki, poprzecznie i umieścić w średniej misce.
Dodać czerwoną cebulę i pecorino i wrzucić do połączenia. Ubrać z octem, oliwą z oliwek i solą i ponownie wrzucić. Ta sałatka powinna być dość mocno ubrana. Ocet będzie rodzaj "gotować" lub tenderize szparagi.
Najlepiej jest to zrobić około godziny wcześniej, aby smaki "wyszły za mąż".