Sałatka z zieloną fasolką i grzybami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z fasoli i grzybów. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 290 kalorii, 11g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka delikatnej fasoli, szalotka, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 28 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z zieloną fasolką i grzybami, Sałatka z pieczonych grzybów i zielonej fasoli Farro, oraz Przepis Na Grillowany Stek, Pieczarki I Sałatkę Z Zielonej Fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek obficie osolonej wody do toczącego się wrzenia.
Dodać fasolę i gotować, aż chrupiące-przetargu, o 5 protokół.
Odcedzić i przelać do dużej miski. Wymieszać z 3 łyżkami oliwy z oliwek i 1 1/2 łyżeczki soli. Super, odkryte.
Drobno zetrzeć skórkę z 1 cytryny; połączyć z szalotką w innej dużej misce. Wycisnąć sok z obu cytryn na wierzchu.
Dodać grzyby i wymieszać z 1 łyżką soli. Odstawić.
Toast orzechy włoskie w suchej patelni na średnim ogniu, aż złoty i pachnące.
Posypać cukrem i szczyptą soli i gotować, aż cukier się roztopi, o 3 więcej minut.
Zdjąć z ognia i ostudzić.
Do pieczarek dodaj pozostałą 1 łyżkę oleju i delikatnie połącz z fasolą, natką pietruszki i połową orzechów. Doprawić solą i pieprzem.
Przełożyć do miski lub półmiska i posypać pozostałe orzechy na wierzchu.