Sałatka z zielonej fasoli z roztopioną czerwoną cebulą

Sałatka z zielonej fasoli z roztopioną czerwoną cebulą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 40 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka oleju canolan, oliwy z oliwek, smukłej fasoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Sałatka z zieloną fasolą i Radicchio z prażonymi burakami i balsamiczną czerwoną cebulą, Marynowana Czerwona Cebula, oraz Kalafior z roztopioną cebulą i gorczycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cebulę na dużej patelni i skropić olejem rzepakowym. Doprawić solą i pieprzem. Gotować na małym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż cebula jest bardzo miękka, ale nie rumiane, 20 do 25 protokół.
Cebulę przełożyć do miski do ostygnięcia.
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać fasolkę szparagową i gotować do miękkości jeszcze chrupiące, o 5 protokół.
Wlać do durszlaka i spłukać pod zimną bieżącą wodą.
Dobrze osuszyć i osuszyć ręcznikami papierowymi.
W dużej misce, ubij razem ocet i sos sojowy.
Ubić oliwę z oliwek i doprawić solą i pieprzem.
Dodać cebulę i fasolę i dobrze wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać w temperaturze pokojowej.