Sałatka z zielonej fasoli z bazylią, balsamicznym i parmezanem

Sałatka z zielonej fasoli z bazylią, balsamicznym i parmezanem
Sałatka z zielonej fasoli z bazylią, balsamicznym i parmezanem zajmuje mniej więcej 25 minut od początku do końca. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka fasolki szparagowej, pieprz, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Bazylia, Parmezan I Fasolka Szparagowa. Sałatka" pesto", oraz Balsamiczna Sałatka Z Zielonej Fasoli.

Instrukcje

1
Pokrojoną cebulę umieścić w małej misce z wodą. Pomoże to zdjąć krawędź z cebuli.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Pozwól usiąść podczas przygotowywania reszty sałatki.
3
Blanszować zieloną fasolkę: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia (2 łyżki soli na 2 kwarty wody).
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodać fasolkę szparagową do wody i blanszować tylko przez około 2 minut lub tak, aż fasola są ledwo gotowane przez, ale nadal chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Świeża młoda fasola powinna gotować szybko. Starsze, twardsze ziarna mogą trwać dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
6
Wstrząs w lodowatej wodzie: podczas gotowania fasoli przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Gdy fasola jest gotowa, użyj szczelinowej łyżki, aby usunąć je z wrzącej wody do lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do PodaniaOcet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Fasolkę szparagową i czerwoną cebulę odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1
Umieść zieloną fasolkę, czerwoną cebulę i posiekaną bazylią w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Posypać oliwą z oliwek, wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
3
Posypać serem balsamicznym i parmezanem. Rzucać, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn