Sałatka z zielonej fasoli z bazylią, balsamicznym i parmezanem
Sałatka z zielonej fasoli z bazylią, balsamicznym i parmezanem zajmuje mniej więcej 25 minut od początku do końca. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka fasolki szparagowej, pieprz, parmezan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jest on dostarczany przez proste przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 0%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, Bazylia, Parmezan I Fasolka Szparagowa. Sałatka" pesto", oraz Balsamiczna Sałatka Z Zielonej Fasoli.
Instrukcje
Pokrojoną cebulę umieścić w małej misce z wodą. Pomoże to zdjąć krawędź z cebuli.
Pozwól usiąść podczas przygotowywania reszty sałatki.
Blanszować zieloną fasolkę: doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia (2 łyżki soli na 2 kwarty wody).
Dodać fasolkę szparagową do wody i blanszować tylko przez około 2 minut lub tak, aż fasola są ledwo gotowane przez, ale nadal chrupiące.
Świeża młoda fasola powinna gotować szybko. Starsze, twardsze ziarna mogą trwać dłużej.
Wstrząs w lodowatej wodzie: podczas gotowania fasoli przygotuj dużą miskę z lodowatą wodą. Gdy fasola jest gotowa, użyj szczelinowej łyżki, aby usunąć je z wrzącej wody do lodowatej wody, aby zatrzymać gotowanie.
Fasolkę szparagową i czerwoną cebulę odcedzić.
Umieść zieloną fasolkę, czerwoną cebulę i posiekaną bazylią w dużej misce.
Posypać oliwą z oliwek, wrzucić do herbu.
Posypać serem balsamicznym i parmezanem. Rzucać, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Schłodzić, aż będzie gotowy do podania.