Wędzona noga z indyka i sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 210 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka fasoli szparagowej, czosnku, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Wędzonego Indyka, Czarnej Fasoli, Papryki I Kukurydzy, Sałatka z wędzonego indyka, Czarnej Fasoli, papryki i kukurydzy, oraz Chrupiące Kotlety Z Indyka Z Sałatką Z Zielonej Fasoli.
Instrukcje
1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać fasolkę szparagową. Blanszować do jasnozielonego, około 3 minut, a następnie przenieść do łaźni lodowej. Rozgrzać masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski Wermutu
Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i czosnek, szczyptę soli i pieprzu, i gotować, aż zmiękną, ale nie mają koloru.