Sałatka z wędzoną nogą z indyka i zieloną fasolką

Sałatka z wędzoną nogą z indyka i zieloną fasolką
Wędzona noga z indyka i sałatka z zielonej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 210 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.2 za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka fasoli szparagowej, czosnku, suszonych pomidorów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 51%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka Z Wędzonego Indyka, Czarnej Fasoli, Papryki I Kukurydzy, Sałatka z wędzonego indyka, Czarnej Fasoli, papryki i kukurydzy, oraz Chrupiące Kotlety Z Indyka Z Sałatką Z Zielonej Fasoli.

Instrukcje

1
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na średnim ogniu i dodać fasolkę szparagową. Blanszować do jasnozielonego, około 3 minut, a następnie przenieść do łaźni lodowej. Rozgrzać masło i olej na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Rozpryski WermutuRozpryski Wermutu
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Dodać cebulę i czosnek, szczyptę soli i pieprzu, i gotować, aż zmiękną, ale nie mają koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Dodaj paprykę do patelni i nadal saute kolejny 2 protokół. Fasolkę szparagową odcedzić i osuszyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4
Dodać fasolę, pomidory, indyka i sok z cytryny i mieszać, aż wszystkie składniki są równomiernie włączone i ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym1 Szklanka Syropu Klonowego Lub Syropu O Smaku Klonowym
5
Przelać do miski, top z prażonymi orzeszkami pinii i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn