Sałatka z wędzonym Cezarem Richarda Blaisa

Wędzona Sałatka Cezara Richarda Blaisa może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 1,85 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 367 kalorii, 18g białka, oraz 21 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz proszek hickory, kapary, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 39 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ledwo wędzony łosoś Richarda Blaisa z Pumperniklem, awokado, Salsanem jajecznym i winegretem "Everything Bagel", Richard Blais jako Aioli, oraz Vinaigrette 'everything Bagel' Richarda Blaisa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść aioli, sok z cytryny, anchois, sól, proszek hickory, pimentón, i pieprz w blenderze i zmiksować na gładką masę.
Włożyć zieleninę do dużej miski, zalać dressingiem na wierzch i wrzucić, aż będzie równomiernie pokryta.
Aby służyć, podziel zieleninę na cztery talerze i obficie dopraw pieprzem.
Posypać bułkę tartą i kapary na zieleni, i zetrzeć świeży parmezan na sałatki przy stole.