Sałatka z wędzonego pstrąga i warzyw
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonego pstrąga i sałatki warzywnej. Jedna porcja zawiera 374 kalorie, 15g białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.78 za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i całe 30 dieta. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, squash crookneck, pomidory, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Sałatka z wędzonego pstrąga, Sałatka z wędzonego pstrąga, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga.
Instrukcje
W blenderze wirować natkę pietruszki, oliwę z oliwek, 2 łyżki. sok z cytryny, skórka i 1/4 łyżeczki. sól.
W osobnych miseczkach delikatnie wrzucić ziemniaki i dynię z odrobiną dressingu, a pomidorki z 1 łyżeczką. sok z cytryny, dodając sól i świeżo zmielony czarny pieprz do smaku.
Na 4 talerzach równomiernie podzielić warzywa i pstrąga.
Dodaj więcej sosu do smaku.