Sałatka z wołowiny, rukoli i brzoskwiń z limonkowym winegretem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wołowiny, rukoli i sałatki brzoskwiniowej z winegretem limonkowym. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 6 i kosztuje $2.79 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 315 kalorii. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz ogórki kirby, rostbef, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z rukoli i grzybów z winegretem limonkowym, Pieczona polędwica wołowa z Sherry Vinaigrette i rukolą, oraz Sałatka z rukoli z Verjus Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce połączyć rukolę, ogórki, brzoskwinie i wołowinę.
Wlać sok z limonki do małej miseczki i ubić cukier i 1/2 łyżeczki soli do rozpuszczenia.
Dodać czosnek, imbir i 1/4 łyżeczki pieprzu. Powoli dodawać olej w stałym strumieniu, stale ubijając, aż do zemulgowania. Wymieszać szalotki.
Przełóż sałatkę do miski lub półmiska i polej winegretem na górze.Wskazówka: w przypadku gotowanej pieczonej wołowiny nie szukaj dalej niż licznik delikatesów. Poproś serwer, aby zrezygnował z krajalnicy i ręcznie wyciął 1-funtową płytę.