Sałatka warzywna to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Na 73 grosze za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ziarna kukurydzy, fasolę, jajka ugotowane na twardo i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 36%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Brown Bear Bento Snack Box z tęczową sałatką owocową, Ciasteczka W Pudełku Na Lunch, oraz Pudełko bistro z serem i owocami Starbucks dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj jogurt, majonez, musztardę, sok z cytryny, sól selerową, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Koktajlowe Nadziewane Pimiento
Do Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie