Sałatka z twarogiem, szparagami i makaronem Prosciutto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj twarogu serowego, szparagów i sałatki z makaronem Prosciutto. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 563 kalorie, 23G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 2,82 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz szparagi, twarogi serowe, sól koszerną i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 75 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z makaronem z czarnego pieprzu z Prosciutto, szparagami i Romano, Prosciutto i makaron ze szparagami, oraz Makaron z groszkiem, szparagami, sałatą maślaną i Prosciutto dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś duży garnek osolonej wody, aby zagotować na dużym ogniu. W międzyczasie w dużej misce wymieszać oliwę z oliwek, sok z cytryny i skórkę z cytryny. Doprawić szczyptą soli i pieprzu. Wymieszać z twarogiem serowym i miętą. Odstawić.
Gotuj fusilli we wrzącej wodzie do al dente zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Po dwóch minutach dodaj kawałki szparagów.
Makaron i szparagi odcedzić w durszlaku i natychmiast wrzucić z dressingiem. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Podawać sałatkę z makaronem z plastrami prosciutto dodanymi na wierzchu.