Sałatka Z Tuńczykiem Zippy
Sałatka z tuńczyka Zippy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 289 kalorii. Mieszanka ananasa, przyprawa kreolska, pieprz cayenne dash i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Paul ' s Zippy tuńczyk Sałatka, Zippy" tuna " Rolls (Raw Foods), oraz Sałatka Jajeczna Zippy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, rezerwując 2 łyżki soku.
Połącz ananasa, tuńczyka, jajka, seler i cebulę. W małej misce połącz zarezerwowany sok ananasowy, majonez, musztardę i przyprawy.
Dodaj do mieszanki tuńczyka; dobrze wymieszać. Wyluzuj.
Dodać orzechy pekan tuż przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Winnice proweniencji Napa Valley Merlot z oceną 4.2 z 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 34 dolarów za butelkę.
![Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot]()
Pochodzenie Winnice Napa Valley Merlot
Nasz Merlot 2006 nie jest nieśmiały, z głębokim, ciemnym odcieniem granatu i bogatymi aromatami bogatej czernicherry, cassis i goździki. Przystępne, zintegrowane taniny ramują obfite ciemne owocesmaki i okryć podniebienie miękkim aksamitem. Długie, owocowe wykończenie, splecione jesiennymi przyprawami,kończy się żywym żurawinowym zingiem. "To bardzo eleganckie wino ze wspaniałego rocznika. Weźto, Miles!"śmieje się winiarz Tom Rinaldi, nawiązując do filmu bokiem.