Sałatka Z Tuńczykiem Nicoise Z Gęsimi Jajkami
Przepis Sałatka z tuńczykiem Nicoise z gęsimi jajami może zaspokoić śródziemnomorskie pragnienie w około 18 minut. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.9 za porcję. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz marynowaną cebulę, połączone frisée, gęsie jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Tuńczykiem Nicoise, Sałatka Z Tuńczyka Nicoise, oraz Sałatka z tuńczykiem Nicoise dla dwojga dla podobnych receptur.
Instrukcje
Jajka umieść w rondlu. Przykryj je zimną wodą. Gdy tylko woda osiągnie pełne wrzenia, dodaj 1/3 łyżeczki soli. Obniżyć ciepło na wolnym ogniu. Gotować przez około 7-8 minut. Wyłącz ogrzewanie. Przykryć pokrywką i odstawić jajka przepiórcze na około 10 minut.
Zieleninę ułożyć na półmisku.
Połącz wszystkie składniki i rozprowadź je równomiernie. Doprawić solą.
Skropić winegretem, gdy będziesz gotowy do podania.
Posypać czarnym pieprzem.
Podawać z cytrynowymi klinami na boku.Bon apptit!