Need a bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Tunan i sałatka warzywna może być niesamowity przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 22g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 335 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.41 za porcję. 31 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odbierz oliwki, płaskie liście pietruszki, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać cytryny można śledzić to danie główne z Blackberry Lemon Chess Pie z miodowym sosem Jumbleberry. Jak wygrałem Konkurs SF Food Wars-Pie or Die jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 97%, co jest super. Spróbuj Sałatka Makaronowa Z Warzywami I Tuńczykiem, Sałatka Makaronowa Z Warzywami I Tuńczykiem, oraz Sałatka Z Tuńczykiem Warzywnym Orzo # BumbleBeeB2S dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W misce połączyć seler, pomidory, ciecierzycę, cebulę, natkę pietruszki i oliwki. Płatki tuńczyka i dodać do sałatki. Sałatka z sokiem z 2 cytryn i około 1/3 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić sałatkę solą i pieprzem i wymieszać.
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.