Sałatka z tuńczykiem i fasolą zajmuje około 2 godzin i 5 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 257 kalorii , 23 g białka i 10 g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest dla 2 osób. Za 1,32 USD za porcję przepis ten pokrywa 20% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Mieszanka soku z cytryny, soli i pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest on dostarczany przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową i peskatariańską . Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis otrzymuje niesamowitą ocenę Spoonacular wynoszącą 86% . Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Seared Ahi Tuna Salad , Mediterrean Tuna Salad i Southern Tuna Salad .
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj zieloną fasolkę, tuńczyka, fasolę cannellini, posiekaną cebulę, oliwę z oliwek, sok z cytryny, czosnek i ser. Dopraw do smaku solą i czarnym pieprzem. Przykryj i schłódź w lodówce przez około 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Zupa Krem Z Brokułów
Gotowa Fasolka Szparagowa, Dostępna W Dziale Warzywnym, Przekrojona Na Pół Pod Kątem
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego