Sałatka Z Tuńczyka Z Białej Fasoli

Sałatka Z Tuńczyka Z Białej Fasoli
Sałatka z tuńczyka z białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 31g białka, oraz 2G tłuszczu. Za $2.65 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 545 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką pomidorki koktajlowe, fasolę cannelini, sól morską i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Tuńczyka I Białej Fasoli, Sałatka z tuńczyka i białej fasoli, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W dużej misce dodaj tuńczyka, rezerwując oliwę z oliwek w osobnej małej misce. Połam tuńczyka na kawałki wielkości kęsa dużym widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Dodaj fasolę i kapary. Do miski oliwy z oliwek dodaj ocet z czerwonego wina. Powinieneś mieć 1 część octu na 2 części oleju - w razie potrzeby dodaj więcej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Dopraw solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Puszka Zielonej Fasoli, OdsączonaPuszka Zielonej Fasoli, Odsączona
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Polej dressingiem mieszankę tuńczyka, fasoli i kaparów i pozwól smakom zaparzyć się podczas krojenia warzyw.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
5
Dodaj cebulę i pomidory do mieszanki tuńczyka i delikatnie wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda
6
Ułóż rukolę na dużym ozdobnym półmisku i posyp mieszanką tuńczyka. Rozerwij świeże liście bazylii na wierzchu i natychmiast podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Mandarynki, KażdaMandarynki, Każda

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn