Sałatka Z Tuńczyka Z Białej Fasoli
Sałatka z tuńczyka z białej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 281 kalorii, 31g białka, oraz 2G tłuszczu. Za $2.65 za porcję, ten przepis okładki 18% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 545 osób cieszyło się, że wypróbowało ten przepis. Jeśli masz pod ręką pomidorki koktajlowe, fasolę cannelini, sól morską i mielony pieprz oraz kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 10 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 97%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Sałatka Z Tuńczyka I Białej Fasoli, Sałatka z tuńczyka i białej fasoli, oraz Sałatka z białej fasoli i tuńczyka.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
W dużej misce dodaj tuńczyka, rezerwując oliwę z oliwek w osobnej małej misce. Połam tuńczyka na kawałki wielkości kęsa dużym widelcem.
Dodaj fasolę i kapary. Do miski oliwy z oliwek dodaj ocet z czerwonego wina. Powinieneś mieć 1 część octu na 2 części oleju - w razie potrzeby dodaj więcej oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia. Dopraw solą i pieprzem.
Polej dressingiem mieszankę tuńczyka, fasoli i kaparów i pozwól smakom zaparzyć się podczas krojenia warzyw.
Dodaj cebulę i pomidory do mieszanki tuńczyka i delikatnie wymieszaj.
Ułóż rukolę na dużym ozdobnym półmisku i posyp mieszanką tuńczyka. Rozerwij świeże liście bazylii na wierzchu i natychmiast podawaj.