Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego
Sałatka z tuńczyka tajskiego wymaga około 35 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 281 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.12 za porcję. Kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Sprawdza się jako danie główne. 18 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka zielonej cebuli, pieprz chile, liście kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Z łyżeczką wynik 97%, to danie jest świetne. Spróbuj Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego, Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego, oraz Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać sos rybny, sok z limonki i miód.
Umieść tuńczyka w dużej, plastikowej, zamykanej torbie i wlej mieszaninę sosu rybnego na tuńczyka. Przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Podgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w woku na dużym ogniu. Gdy olej jest bardzo gorący, prawie dymiący, umieść 1/2 tuńczyka na patelni; gotuj i mieszaj przez 1 minutę lub do pożądanej doneness.
Przełożyć gotowaną rybę do dużej miski. Powtórzyć z pozostałym olejem i tuńczykiem.
Wrzucić ciepłe ryby z pomidorami, zielona cebula, czerwony pieprz chile, kolendra, i bazylia.