Sałatka truskawkowa, ogórkowa i miętowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Ten przepis służy 15. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Mieszanka cytryny, mięty, 1/2 Puchar Kraft pikantny włoski dressing i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Woda truskawkowa, Limonkowa, ogórkowa i miętowa, Sałatka z ogórkiem i miętą, oraz Sałatka ogórkowo-ananasowa z miętą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieszanka dressing, 1/4 szklanki mięty i 4-1 / 2 łyżeczki. chiles w blenderze, aż będzie gładka. Pozostałą miętę posiekać nożem, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Guma Owocowa W Paski Pomarańczowe
2
Obrać, posiekać i posiekać 1 ogórek; umieścić w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gałązki Kopru Włoskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj jagody, cebulę, Pozostałe chiles i 1/4 szklanki mieszaniny dressing; wymieszać lekko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, łuskane, Prażone I Solone Pistacje
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
4
Pozostały ogórek pokroić w bardzo cienkie plasterki. Wymieszać z pozostałą mieszaniną dressing i posiekaną miętą; umieścić na półmisku. Top z mieszanki jagodowej. Wycisnąć cytrynowe kliny na sałatkę tuż przed podaniem.