Sałatka z truskawkami i groszkiem

Sałatka z truskawkami i groszkiem
Sałatka truskawkowo - groszkowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 104 kalorie. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi tę przystawkę. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę dijon, groszek cukrowy, truskawki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. 5 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 86%, co jest super. Spróbuj Makaron z papryką cukrową i marchewką soba, Truskawkowa, Snap Pean i mieszana Zielona sałatka, oraz Sałatka truskawkowo-szpinakowa z bazylią, prażonymi pekanami i groszkiem cukrowym {i książką kucharską!} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś garnek z wodą do wrzenia i umieść wkład do parownika w garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Umieścić groszek w parowarze, przykryć, i gotować do jasnozielonego, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrochGroch
3
Odcedzić i uruchomić pod zimną wodą, aż groszek ostygnie; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
GrochGroch
4
Wymieszać oliwę z oliwek, ocet malinowy i musztardę Dijon. Pozostaw SOS octem na kilka minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet MalinowyOcet Malinowy
Musztarda DijonMusztarda Dijon
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
OcetOcet
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połącz groszek cukrowy i plastry truskawek w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek CukrowyGroszek Cukrowy
TruskawkiTruskawki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Wlać sos na mieszaninę grochu, delikatnie podrzucając do połączenia.
7
Podawać natychmiast lub schłodzić do 1 godziny.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn