Sałatka z truskawkami i fetą
Sałatka z truskawkami i fetą może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 163 kalorie, 6G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser feta, czosnek, musztarda dijon i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka z truskawkami i fetą, Sałatka truskawkowa feta, oraz Sałatka Truskawkowo-Feta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na patelni na średnim ogniu, gotować migdały, często mieszając, aż lekko tosty.
Zdjąć z ognia i odstawić.
W misce przygotuj sos, ubijając razem czosnek, miód, musztardę Dijon, ocet malinowy, ocet balsamiczny, brązowy cukier i olej roślinny.
W dużej misce, wrzucić razem prażone migdały, sałata rzymska, truskawki, i ser feta. Przykryć mieszaniną dressing, i wrzucić do służby.