Sałatka z szynką i ryżem ze szpinakiem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Sałatka z szynką i ryżem ze szpinakiem może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 349 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz szynkę, żurawinę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć słodzoną suszoną żurawinę, można podążać za tym daniem głównym z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Spróbuj Sałatka Ryżowo-Szpinakowa, Sałatka Ryżowa Ze Szpinakiem, oraz Cytrusowa Sałatka Ze Szpinakiem I Ryżem dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu zagotować wodę i ryż. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 22 protokół. Wymieszać z żurawiną; przykryć i gotować 2 minuty.
Odstawić, przykryty, 5 minut lub do wchłonięcia płynu. Super.
Połączyć mieszankę ryżu, szpinak, i pozostałe składniki w dużej misce; wrzucić dobrze. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.