Sałatka z szynką i Czarnookim groszkiem

Sałatka z szynką i Czarnookim groszkiem
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Szynka i Black-Eyed Pea sałatka może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 568 kalorii, 30g białka, oraz 32G tłuszczu. Na 1,36 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz pieczoną szynkę, pieprz, szalotki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby użyć czerwonego octu winnego, można śledzić to danie główne z Ciasto Wiśniowo-Jagodowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Noworoczna sałatka z czarnego groszku z czarnymi oliwkami, fetanem i pieczonym czosnkiem, oraz Edamame, Black Bean & Black-Eyed Pea Salad With kminek Vinaigrette.

Instrukcje

1
W dużej misce, połączyć black-Eyed peas, papryka, szalotka, seler, marchew, kapusta, i szynka. Zestaw aside.In w średniej misce wymieszać koperek, musztardę, ocet, oliwę z oliwek, kminek, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
SzalotkaSzalotka
KapustaKapusta
MarchewMarchew
MusztardaMusztarda
OcetOcet
SelerSeler
PieprzPieprz
KminekKminek
KoperKoper
GrochGroch
SólSól
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać vinaigrette na mieszaninę black-Eyed pea. Wrzuć do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
3
Niech sałatka siedzieć w lodówce lub w temperaturze pokojowej przez kilka godzin, więc smaki mogą się łączyć. (Przepis ten można przygotować do 2 dni przed podaniem.)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia56
Magazyn