Sałatka z suszonych Fig i sera pleśniowego z winegretem z granatu

Suszona Sałatka z Fig i sera pleśniowego z winegretem z granatu może być tylko przystawką, której szukasz. Na 4,11 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis ma 296 kalorii, 4G białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz sok z granatów, sól, sałatkę mesclun i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Spróbuj Sałatka z serem pleśniowym, jabłkami i orzechami z winegretem z granatu, Sałatka z posiekanych jabłek z prażonymi orzechami włoskimi, serem pleśniowym i winegretem z granatu, oraz Grillowana Sałatka z kurczaka z serem pleśniowym, kandyzowanymi pekanami i winegretem z granatu dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu umieścić figi i sok z granatów; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i gotować 10 minut lub aż figi zmiękną.
Figi wyjąć łyżką szczelinową; odstawić na bok.
Doprowadzić sok z granatów do wrzenia na średnim ogniu; gotować 2 minuty lub do syropu i zredukowane do 1/3 szklanki.
Przenieść redukcję do miski; ostudzić do temperatury pokojowej.
Dodać miód i kolejne 3 składniki do redukcji granatu; wymieszać trzepaczką. Stopniowo ubij w oleju.
Aby podawać, podziel zieleninę mesclun na 6 talerzy; każdą sałatkę przełożyć na 3 figi.
Skropić równomiernie winegretem i posypać serem pleśniowym.
Uwaga: gotowane figi i winegret można przechowywać w lodówce do 2 dni.