Sałatka z rukoli z sosem jagodowym jest bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 8G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 188 kalorii. Na 2,27 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz jicamę, pistacje, ser kozi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 56%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka jagodowo-awokado szpinakowa z Fetanem i pistacjami w kremowym sosie z maku jagodowego, Letnia Sałatka Z Jagodami Rukoli, oraz Sałatka z rukolą, jagodami i kozim serem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dressingu umieść 1/4 szklanki truskawek, octu, oleju, miodu i soli w blenderze; przykryj i przetrzyj do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Ser kozi zwijamy w pistacje; kroimy na osiem plastrów. Rukolę podzielić na cztery talerze sałatkowe; na wierzchu dodać jeżyny, jagody, jicamę, pozostałe truskawki i dwa plastry koziego sera.