Sałatka z rukoli z sosem cytrynowo-Parmezanowym

Sałatka z rukoli z sosem cytrynowo-Parmezanowym
Sałatka z rukoli z sosem cytrynowo-Parmezanowym jest bezglutenowy, pierwotny i przyjazny dla fodmap przystawka. Ten przepis służy 3 i kosztuje $1.46 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 5G białka, 26g tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz parmezan, oliwę z oliwek, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Sałatka z cytryny i rukoli z parmezanem, Cytrynowa Sałatka Z Parmezanem Rukola - 2 Punkty, oraz Sałatka Z Rukoli Z Ogolonym Parmezanem, Cytryną I Oliwą Z Oliwek.

Instrukcje

1
Zmieszaj pierwsze 4 składniki w procesorze.Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
2
Przenieś do miski. Okładka; chłód do 3 dni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Połącz rukolę i pomidory w dużychdowl. Wrzucić tyle opatrunku do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
RukolaRukola
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn