Sałatka z rukoli z Pan-Seased Mahimahi

Sałatka z rukoli z Pan-Seased Mahimahi
Need a jaskiniowiec, bezglutenowe, bezmleczne i pierwotne danie główne? Sałatka z rukoli z Pan-Seared Mahimahi może być wybitny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 243 kalorie, 34g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na $7.25 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, filety mahimahi, oliwę z oliwek extravirgin i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Grillowane Mahimahi z sałatką z grejpfruta, awokado i rukoli, Pan-Seared Mahimahi z tropikalną salsą, oraz Seared Mahimahi with Edamame Succotash dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Rybę posypać równomiernie 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
3
Dodaj rybę na patelnię; gotować 4 protokół lub aż rumiane. Ostrożnie obrócić ryby; gotować 3 minuty lub aż ryby płatki łatwo testowane widelcem lub pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Połączyć rukolę, sałatę, pomidory i szalotki w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
6
W małej misce połączyć octy, miód, musztardę, pozostałą 1/8 łyżeczki soli i pozostałą 1/8 łyżeczki pieprzu; stopniowo dodawać Pozostałe 1 1/2 łyżeczki oleju, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
7
Wlać vinaigrette na mieszaninę sałaty; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż 2 1/2 szklanki mieszanki sałaty na każdym z 2 talerzy; top każdej porcji z 1 filet.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Winegretu Z Wermutu3 łyżki Winegretu Z Wermutu
Ostry Cheddar, Pokrojony W KostkęOstry Cheddar, Pokrojony W Kostkę
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia70
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn