Sałatka z rukoli z Manchego, Membrillo i migdałami

Sałatka z rukoli z Manchego, Membrillo i migdałami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj sałatki z rukoli z Manchego, Membrillo i migdałami. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 323 kalorie, 10g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Mieszanka slivered migdały, sól koszerna, ocet sherry, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rukoli Z Manchego I Pomarańczą, Sałatka ze słodką papryką z Manchego i migdałami, oraz Sałatka szparagowa z Manchego i migdałami.

Instrukcje

1
Połącz czosnek, ocet i kilka szczypty soli w średniej, niereaktywnej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
OcetOcet
CzosnekCzosnek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Stale ubijając, dodawać oliwę w stałym strumieniu, aż do całkowitego włączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Połącz rukolę, migdały, połowę wiórków serowych i połowę pokrojonej w kostkę membrillo w drugiej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
MigdałyMigdały
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Skropić sos na sałatkę i wrzucić do płaszcza. Sałatkę podzielić na 4 talerze i udekorować pozostałym serem i membrillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
5
Podawać natychmiast.Parowanie napojów: Montsarra Cava, Hiszpania. Cava to hiszpańskie wino musujące, a to ma lekki spritz, który płynnie łączy się z serem Manchego, radzi sobie z goryczą rzeżuchy i odwołuje się do miodowej słodyczy membrillo.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser ManchegoSer Manchego
CavaCava
PijPij
Rzeżucha OgrodowaRzeżucha Ogrodowa
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn