Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i zielonej soczewicy z ' River Cottage Veg

Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i zielonej soczewicy z ' River Cottage Veg
Sałatka z rukoli, kopru włoskiego i zielonej soczewicy z " River Cottage Veg to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 161 kalorii, 10g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 92 grosze za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 32 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jeśli masz skórkę z cytryny, liść laurowy, zieloną soczewicę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 98%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj River Cottage ' s Grillowany pstrąg z koprem włoskim, Sałatka z kopru włoskiego, rukoli i zielonego jabłka, oraz Sałatka Z Zielonej Soczewicy Ze Szparagami, Jabłkiem I Koprem Włoskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Włożyć soczewicę do rondla i dodać dużo wody. Doprowadzić do wrzenia i gotować tylko przez minutę, a następnie odcedzić. Powrót soczewicy na patelnię i wlać tyle wody, aby pokryć je.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
2
Dodaj liść laurowy, cebulę i łodygi pietruszki, jeśli używasz. Doprowadzić z powrotem do bardzo delikatnego dusić i gotować powoli przez około pół godziny, do miękkości, ale nie papki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydła Itp.)
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
3
W międzyczasie, aby zrobić dressing, włóż olej, sok z cytryny, musztardę, skórkę z cytryny i cukier do przykręconego słoika, dopraw solą i pieprzem i wstrząśnij aż do zemulgowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
Gruby Czerwony CukierGruby Czerwony Cukier
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Po zakończeniu soczewicy dobrze je odcedzić i wyrzucić zioła i cebulę. Jeszcze ciepłe, połączyć z dobrą połowę opatrunku. Pozostaw do ostygnięcia, następnie posmakuj i dostosuj przyprawę; w razie potrzeby możesz dodać trochę więcej soli, cukru, pieprzu lub soku z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
SoczewicaSoczewica
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
5
Odciąć Koper, usuwając twardą zewnętrzną warstwę (chyba że koper jest młody i bardzo świeży). Połów żarówki pionowo, a następnie pokrój tak cienko, jak to tylko możliwe, końcówka do podstawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
6
Podziel około dwóch trzecich soczewicy między szerokie miseczki do serwowania. Rozsypać rukolę i koper włoski, a resztę opatrunku skropić. Pozostałe soczewice rozsypać na wierzchu i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
SoczewicaSoczewica
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia72
Magazyn