Sałatka z rukolą, arbuzem i fetą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 4 i kosztuje $3.85 za porcję. Jedna porcja zawiera 560 kalorii, 15g białka, oraz 46 g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz dziecko rukola, sól koszerna, sok z cytryny, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sałatka z arbuza, Fetana i rukoli, Arbuzowa Sałatka Z Arugulanem I Fetą, oraz Sałatka z arbuza, fety i rukoli z glazurą balsamiczną.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać sok pomarańczowy, sok z cytryny, szalotki, miód, sól i pieprz. Powoli wlać oliwę z oliwek, stale ubijając, tworząc emulsję. Jeśli nie zużyjesz w ciągu godziny, przechowuj winegret w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
Do Smarowania Wkładki
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Emulsje
Takie Jak Boćwina, Jarmuż, Rzepak Lub Liście Buraka, łodygi Przycięte
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami