Sałatka z resztek Dziękczynienia ze słodkimi ziemniakami i brukselką
Sałatka z resztek Dziękczynienia ze słodkimi ziemniakami i brukselką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 3,43 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 861 kalorii, 50g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, brukselkę, mięso z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć olej canolan można śledzić to danie główne z Wiśniowo-Morelowe Obroty jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Resztki Dziękczynienia: brukselka, ziemniaki i haszysz z indyka, Brukselka z pekanami i słodkimi ziemniakami.
Instrukcje
1
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do temperatury 232°. Jeśli używasz resztek indyka, przejdź do następnego kroku. Aby ugotować udka z indyka, posyp je dużą ilością soli i pieprzu.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Wlać 3 1/3 szklanki wody do średniej wielkości rondla i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
11
Dodać kuskus i szczyptę soli. Gotować, regulując ciepło, jeśli woda myśli o gotowaniu, do miękkości, 5 do 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
12
Po zakończeniu odcedzić w durszlaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
13
Dodaj dwie łyżki masła do patelni ustawić na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
14
Dodać suszoną żurawinę, migdały i szczyptę soli i dobrze wymieszać. Gotować, aż migdały są lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
( 23)
(duża Tuba)
15
Dodać odsączony kuskus i dobrze wymieszać. Wyłączyć ogień i dodać 2 łyżki soku z cytryny, a także brukselkę i słodkie ziemniaki. Wymieszać, aby połączyć. Posmakuj i w razie potrzeby dodaj więcej masła lub soku z cytryny. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Lub 6 Małych Dyni, Podzielonych Na ćwiartki (wybierz Te, Które Są Jasnozielone, Ale Ciężkie Jak Na Swój Rozmiar)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Małe Słodkie Ziemniaki, Obrane I Posiekane
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
16
Podzielić mieszaninę kuskus między trzy duże miski, i top z niektórych wyciągnął indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona