Sałatka Z Restauracji Meksykańskiej

Sałatka Z Restauracji Meksykańskiej
Meksykańska Sałatka restauracyjna może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 518 kalorii, 11g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka Jalapeno chile, chili w proszku, pestek dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Food.com ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Restauracja W Stylu Meksykańskiego Ryżu, Restauracja W Stylu Meksykańskiego Ryżu, oraz Restauracja W Stylu Meksykańskiej Czarnej Fasoli dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Adelsheim Pinot Noir (pół butelki) z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Adelsheim Pinot Noir (half-bottle)
Dzięki szerokiej gamie pochodzenia i klonów, to wino wyświetla czerwone aromaty kandyzowanej wiśni, granatu i maliny na nosie i podniebieniu. Ponadto można znaleźć lekki dotyk brązowych przypraw, takich jak gałka muszkatołowa, cynamon, all-spice. Wierny naszemu stylowi domowemu, jest elegancko teksturowany z płynnie zintegrowanymi, jedwabistymi, polerowanymi Kannami. Połącz go z łososiem, ahi, cielęciną, wieprzowiną, drobiem (pomyśl o kaczce), beefor obfite przystawki Wegetariańskie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W23 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia30
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn