Sałatka z przegrzebka z fasolką i olejem truflowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z przegrzebka z fasolą i olejem truflowym. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 397 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej truflowy, olej canolan, przegrzebki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Haricots Verts z kremem truflowym, Sałatka Haricots Verts, oraz Łosoś zapiekany z sałatką z fasoli dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, ubić ocet, szalotki, i 1 1/2 łyżki oleju rzepakowego razem do vinaigrette.
W średniej misce, wrzucić do połączenia endywia i 2 łyżki vinaigrette.
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju rzepakowego w dużej patelni non-stick na średnim ogniu. Przegrzebki zanurzyć w przyprawionej mące instant.
Dodaj do patelni i gotować 3 protokół; odwrócić i gotować, aż prawie nieprzejrzyste w centrum, o 2 protokół lub dłużej.
Miejsce 3 przegrzebki wokół granicy każdej płyty. Używając połowy wierzchołków haricots na każdą płytkę, umieść 3 małe wiązki wierzchołków haricots między przegrzebkami. Kopiec połowa mieszaniny endywiowej w środku każdej płytki.
Mżawka Pozostałe vinaigrette nad haricots verts i przegrzebki.
Mżawka 2 łyżeczki oleju truflowego na każdej sałatki.
Sałatki posypać szczypiorkiem.