Sałatka z przegrzebka z fasolką i olejem truflowym

Sałatka z przegrzebka z fasolką i olejem truflowym
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj sałatki z przegrzebka z fasolą i olejem truflowym. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 397 kalorii, 20g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Na 4,76 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Udaj się do sklepu i odebrać olej truflowy, olej canolan, przegrzebki, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Haricots Verts z kremem truflowym, Sałatka Haricots Verts, oraz Łosoś zapiekany z sałatką z fasoli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce, ubić ocet, szalotki, i 1 1/2 łyżki oleju rzepakowego razem do vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Szalotka, Tarta Lub PosiekanaSzalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
W średniej misce, wrzucić do połączenia endywia i 2 łyżki vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
EndiveEndive
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju rzepakowego w dużej patelni non-stick na średnim ogniu. Przegrzebki zanurzyć w przyprawionej mące instant.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj do patelni i gotować 3 protokół; odwrócić i gotować, aż prawie nieprzejrzyste w centrum, o 2 protokół lub dłużej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Miejsce 3 przegrzebki wokół granicy każdej płyty. Używając połowy wierzchołków haricots na każdą płytkę, umieść 3 małe wiązki wierzchołków haricots między przegrzebkami. Kopiec połowa mieszaniny endywiowej w środku każdej płytki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
EndiveEndive
6
Mżawka Pozostałe vinaigrette nad haricots verts i przegrzebki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts
VinaigretteVinaigrette
1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana1 Mała Cukinia, Nieobrana I Posiekana
7
Mżawka 2 łyżeczki oleju truflowego na każdej sałatki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
8
Sałatki posypać szczypiorkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do DekoracjiPokrojone Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji

Polecane wino: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla przegrzebków. Chardonnay i Chenin blanc to świetne zapałki do grillowanych lub smażonych przegrzebków. Jeśli przegrzebki są dopasowane do boczku lub innych wędlin, spróbuj lekko schłodzone pinot noir. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn