Sałatka z Portobello i szparagami

Sałatka z Portobello i szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj sałatkę Portobello i szparagi. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,64 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 8G tłuszczu i w sumie 231 kalorii. 13 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 22 minuty. Mieszanka szparagów, pomidorów winogronowych, płatków pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z Portobello i szparagami, PIECZONE JAJKA Z PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), oraz Sałatka Chipotle Portobello dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Usuń łodygi z grzybów portobello.
Składniki, których będziesz potrzebować
Grzyby PortobelloGrzyby Portobello
2
Posmaruj grzyby, szparagi i pomidory oliwą z oliwek. Grilluj grzyby na średnim ogniu do miękkości, 4 do 5 minut z każdej strony, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Pokrój grzyby w cienkie paski; umieść w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Grilluj szparagi na średnim ogniu przez 3 do 4 minut, od czasu do czasu obracając.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Pokrój szparagi na 2 cale długości; Dodaj do grzybów w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Grilluj pomidory, ściętą stroną do dołu, na średnim ogniu przez 3 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Dodaj do grzybów i szparagów i wrzuć makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
GrzybyGrzyby
MakaronyMakarony
8
Skrop sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
9
Posyp przyprawą, delikatnie podrzucając do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
10
Połącz wszystkie składniki w misce i przenieś do hermetycznego pojemnika. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu do 6 miesięcy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia32
Magazyn