Sałatka z Portobello i szparagami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc wypróbuj sałatkę Portobello i szparagi. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,64 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 8G białka, 8G tłuszczu i w sumie 231 kalorii. 13 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 22 minuty. Mieszanka szparagów, pomidorów winogronowych, płatków pietruszki i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 86%. Ten wynik jest super. Spróbuj Sałatka z Portobello i szparagami, PIECZONE JAJKA Z PORTOBELLO (HUEVOS CON PORTOBELLO), oraz Sałatka Chipotle Portobello dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Usuń łodygi z grzybów portobello.
Posmaruj grzyby, szparagi i pomidory oliwą z oliwek. Grilluj grzyby na średnim ogniu do miękkości, 4 do 5 minut z każdej strony, od czasu do czasu obracając.
Pokrój grzyby w cienkie paski; umieść w średniej misce.
Grilluj szparagi na średnim ogniu przez 3 do 4 minut, od czasu do czasu obracając.
Pokrój szparagi na 2 cale długości; Dodaj do grzybów w misce.
Grilluj pomidory, ściętą stroną do dołu, na średnim ogniu przez 3 minuty.
Dodaj do grzybów i szparagów i wrzuć makaron.
Skrop sokiem z cytryny i oliwą z oliwek.
Posyp przyprawą, delikatnie podrzucając do pokrycia.
Połącz wszystkie składniki w misce i przenieś do hermetycznego pojemnika. Przechowywać w chłodnym, suchym miejscu do 6 miesięcy.