Sałatka z pomidorów i czerwonej cebuli z sosem limonkowo-kolendrowym
Need a bezglutenowe, całe 30, i wegańskie przystawki? Sałatka z pomidorów i czerwonej cebuli z sosem limonkowo-kolendrowym może być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 220 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na 1,92 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory befsztykowe, cebulę, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chipotle Lime Sałatka z grillowanych krewetek w sosie z limonki Cilantro, Sos sałatkowy kolendro-limonkowy, oraz Sos Sałatkowy Z Awokado, Kolendry, Limonki.
Instrukcje
1
Umieść sok z limonki, kolendrę i ostry sos w maszynce i dodaj trochę soli i pieprzu. Włącz procesor i przesyłaj strumieniowo oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia. Posmakuj sosu i dostosuj przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
2
Wlać sos do miski i dodać cebulę i pomidory. Wrzucić delikatnie i płaszcz w opatrunku.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala